Puheenjohtajalta

Puheenjohtajan terveisiä

Olkaa hyvät Pohjois-Savon Rauhanturvaajat – Kriisinhallintaveteraanit!

SUOMI-100 juhlavuoden agendaksi asetimme yhdistyksen www-sivujen kehittämisen. Elokuun alusta siirrymme uuden formaatin myötä sivujen selkeyteen, helppolukuisuuteen ja informatiivisempaan viestintään ulkoasua myöten. Suuret kiitokset sivujen toteutuksesta kuuluu Pauli Voutilaiselle.

Tavoitteeksemme asetimme myös toiveen rohkaista jäsenistöämme aktiiviseen vuoropuheluun hallituksen kanssa. Kun sinulla on mielessäsi kehitysideoita tai haluat antaa palautetta risujen tai ruusujen muodossa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yhdistyksemme Facebook sivut soveltuvat hyvin keskustelujen käymiseen ja kuulumisien vaihtoon.  Haastamme kaikki jäsenet kehittämään toimintaamme houkuttelevammaksi. Kaikkien hallituksemme jäsenten yhteystiedot sekä erillinen yhteydenottolomake löytyvät kotisivuiltamme. Jos yhteystietosi vaihtuvat, niin muistathan päivittää jäsenrekisteri Membook ajan tasalle. Samalla voi tarkistaa ja täydentää tietonsa. Jos ilmenee kysyttävää jäsenasioissa, jäsenvastaavamme Juha Lehtola auttaa mielellään.

Kesälomien päättyessä, syyskauden ohjelmaa riittää yhdistyksessämme. Päätapahtumia ovat mm. Falling Plates Kajaanissa 12.8., Kansa kävelee 24.9., PSavRT sääntömääräinen syyskokous Puijon Värissä 24.10., Turvallisuuspoliittinen seminaari 18.11., Puolustusvoimain itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati Kuopiossa 6.12. ja Joulukonsertti 15.12. Eikä tässä kaikki.

Tulevan vuoden 2018 haasteen tuo valmistautuminen yhdistyksemme 50-vuotisjuhlavuoteen. Tapahtumia ja tehtäviä riittää jäsenistölle jatkossakin. Omat haasteensa tuo Suomen Rauhanturvaajaliiton kevät liittokokous, joka pidetään Kuopiossa 27.-29.4.2018.

Haluan kiittää kaikkia teitä hyvin alkaneesta vuodesta; tuestanne ja aktiivisesta osallistumisesta tapahtumajärjestelyihin ja yhdistyksemme toiminnan kehittämiseen.

Yhdessä enemmän – yksin vähemmän!

Tuomas Oinonen
PSavRT puheenjohtaja