RUL jalkautui Pohjois-Savoon

Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi RUL:n kolmivuotisstrategian yksi tavoitteista on jalkauttaminen kentälle. Johdon toiveena on, että tavataan mahdollisimman paljon kentän väkeä, jotta yhteyttä voitaisiin parantaa yksittäisten jäsenten ja RUL:n yhteistyökumppaneiden välillä entisestäänkin.

Toimimalla aktiivisesti kerhoissa ja piireissä voimme vaikuttaa myös yleiseen maanpuolustustahtoon. Lippua näyttämällä luomme positiivisen nosteen, joka siivittää maanpuolustustahdon jälleen nousu-uralle totesi RUL:n puheenjohtaja Mikko Halkilahti.

Reserviupseeriliiton johdon jalkautuminen piirikierrokselle, suuntautui tällä kertaa kaksi päiväiselle kierrokselle Pohjois-Savoon. Puheenjohtaja Mikko Halkilahti ja toiminnanjohtaja Janne Kosonen tapasivat Pohjois-Savon reserviupseeripiirin tärkeimmät yhteistyökumppanit. Johto olikin tyytyväinen kuulemaansa erittäin keskustelevasta ilmapiiristä. Tilaisuuteen oli saapunut Kuopion Reserviupseeripiirin puheenjohtaja Erkki Saarijärven kutsumana 14 yhteistyökumppania.

Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti kuunteli herkällä korvalla Savolaista maanpuolustustahtoa. Mukana keskustelussa MPK:n koulutuspäällikkö Juha Kovakoski ja Maanpuolustusyhdistyksestä Jarmo Seppälä.

Teksti ja kuva: Tuomas Oinonen

Jätä kommentti