Liity jäseneksi

Liity Pohjois-Savon Rauhanturvaajien jäseneksi:

Yhdistyksemme jäsenmaksut vuonna 2020:

 • Henkilöjäsenet 38 €
 • Toimialuejäsenyys 0 €

Kun maksat jäsenmaksusi, muistathan käyttää viitenumeroa. Vain viitenumeroa käyttämällä maksusta tulee tieto jäsenrekisteriimme. Huolehdithan myös, että yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) ovat oikein jäsenrekisterissä. Mikäli tietosi muuttuvat tai sinulla on muuta kysyttävää (esim. jäsenmaksu), otathan välittömästi yhteyttä jäsenvastaavaan. Jäsenvastaavan yhteystiedot löydät tarvittaessa myös Suomen Rauhanturvaajaliitosta sähköpostitse osoitteella: jasenasiat(at)rauhanturvaajaliitto.fi.

Yhdistyksemme julkaisee toimintakauden aikana jäsentiedotteita sekä pikaviestejä sähköpostitse. Tarkkaile postiasi!

Jäsenedut

 • Alennuksia ja lukuisia etuuksia, lisätietoja löytyy Rauhanturvaaja-lehdistä.
 • Osallistumisoikeus kaikkiin Reserviläisurheiluliiton kilpailuihin ja tapahtumiin.
 • Jäsenmaksuun sisältyy Rauhanturvaaja-lehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Jäsenyhdistyksesi aktiivinen toiminta.

Oletko jo jäsen?

Kirjaudu tästä Membookiin

Jäsenyhdistysten jäsenet kirjautuvat käyttäjäksi Membook-yhteisöön, jossa jäsen voi itse lisätä tai muuttaa tietojaan esimerkiksi osoitteen muuttuessa ja maksaa jäsenlaskunsa sähköisesti.

Jäsenten tiedot ovat olleet hieman puutteellisia, lähinnä operaatiotietojen osalta. Siksipä olisi tärkeää, että jokainen itse lisäilisi tai tarkentaisi tietojaan.

Jäsenlaskutus ajettiin 7.2. Liiton toiveena oli, että mahdollisimman moni rekisteröityisi Membook-käyttäjäksi ja maksaisi jäsenlaskun verkossa. Jäsenrekisteriin liittymättömille käyttäjille lähetetään paperilasku noin viikon viiveellä sähköisestälaskusta.

Mikäli jäsenrekisterin kanssa on ongelmia, Membookin käyttöön löytyy tietopankki. Membookin asiakaspalvelutiimin tavoitat sähköpostitse: info(at)membook.fi sekä puh. 010 324 2621. Jatkossakin kaikista teknisistä ja ohjelman käyttöön liittyvistä ongelmista ja kysymyksistä voi olla yhteydessä suoraan Membookiin – tämä on iso muutos vanhasta käytännöstä!

Jos ilmenee kysyttävää jäsenasioissa, jäsenvastaavamme auttaa mielellään.


Kriisinhallintaveteraanikortti

Etuja kriisinhallintaveteraaneille Kuopiossa

 • Kuopiossa Parturi-Kampaamo ”Blue Moon”ja Päivi Haatainen (puh: 040 672 8800) tarjoaa 20% alennuksen hiusten käsittelystä kriisinhallintaveteraanikorttia vilauttamalla. Alennus on laajennettu koskemaan myös kriisinhallintaveteraanien perheenjäseniä korttia esittämällä.
 • Martikaisen konevuokraamo (www.martikaisenkonevuokraamo.fi) Kuopiossa tarjoaa 20% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä.
 • Koivumäen Kartano (www.koivumaenkartano.com)Kuopiosta tarjoaa 10% alennuksen menuhinnoista kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä perhe- tai muita juhlia järjestettäessä. Minimiryhmäkoko 10 hlö.
 • Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen
 • Kunnonpaikka (www.kunnonpaikka.com) Vuorelassa tarjoaa etuja kriisinhallintaveteraaneille korttia näyttämällä, kylpylänkäytöstä ja liikunnan erimuodoista. Katso liite: Kunnonpaikan etu kriisinhallintaveteraaneille 2017

Koko maata kattavat kriisinhallintaveteraanien edut nähtävillä liiton sivuilla: www.rauhanturvaajaliitto.fi/etuudet

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Vieritä ylös